BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Den korta klassiska rundresan

Från Los Angeles till San Francisco genom västerns vilda natur

13 dagar från 10.595:-

Den korta klassiska rundresan

13 dagar från 10.595:-

Den korta versionen av den klassiska rundresan i Kalifornien

Om du önskar att uppleva det bästa av USA på bara en resa, är Kalifornien den perfekta staten att besöka. På denna korta, klassiska rundresa får du allt och lite till, du får möjlighet till att besöka de vildaste storstäderna och en helt fantastisk och unik natur – På en och samma resa! På denna 13-dagarsresa har vi satt ihop en rundtur som tar dig till de största sevärdheter som Kalifornien erbjuder.

Föreslagen resplan
DAG 1 - 4: LOS ANGELES

Om du önskar att uppleva det bästa av USA på bara en resa, är Kalifornien den perfekta staten att besöka. På denna korta, klassiska rundresa får du allt och lite till, du får möjlighet till att besöka de vildaste storstäderna och en helt fantastisk och unik natur – På en och samma resa! På denna 13-dagarsresa har vi satt ihop en rundtur som tar dig till de största sevärdheter som Kalifornien erbjuder.

DAG 4 – 6: GRAND CANYON

Grand Canyon(789 km/490 mil – 7:25 timmars bilkörning)

Förbered er på en relativt lång åktur från Los Angeles till Grand Canyon. På vägen kan ni göra några korta stopp, och annars bara njuta av den vackra naturen. Ni passerar Mojave-öknen och Seligman där ni kan göra ett kort stopp, i den lilla mysiga staden med genuina gamla bilar och äkta amerikanska tankstationer. Den sista biten kör ni på den gamla Route 66.

När ni har kommit fram till Grand Canyon är det dags att njuta av ett av de absolut största naturfenomen i världen. Naturen är helt magisk och den stora bergsklyftan är 1.800 meter djup, den ska man bara se. Här är upplevelserna åtaliga och man kan utforska klyftan både från hästryggen, till fots eller i en helikopter.

DAG 6 – 8: LAS VEGAS

Las Vegas sign(443 km/275 mil – 4:20 timmars bilkörning)

Nu bär det vidare till lite annat – faktikst något helt, helt annat, nämligen : Las Vegas, det ska upplevas åtminstone en gång i livet! Här kan man göra allt och lite till, och det är den enda platsen i världen där du kan besöka Venedig, Paris och Egypten på under en timme! Staden är milt sagt något som du inte hittar på andra platser i världen. Du kan spela, förlora pengar, vinna pengar och göra det hela från början igen. Du kan se enastående shower, koncerter, stand-up, trollkarlar, gigantiska hotellbyggnader och mycket mycket mer.

DAG 8 – 10: YOSEMITE

Yosemite(648 km/403 mil – 6:50 timmars bilkörning)

Nu är det dags för naturupplevelser i värdsklass – Ni ska nu besöka Yosemite nationalpark, som är en av de vackraste naturupplevelser i USA – och världen. Här finns det både vattenfall,granitklippor,skogar,berg,ödemarker och mycket mycket mer, parken är över 3000 km2 stor. Gillar man vandring är möjligheterna också riktigt många. Är man inte den stora vandraren kan man enkelt ge sig ut på några enklare promenader, som tar en till unika och vackra platser som ger upplevelser man inte kan hitta på många andra platser i världen.

DAG 10 - 13: SAN FRANCISCO

San Francisco(303 km/188 mil – 3:40 timmars bilkörning)

Ni avslutar er resa i Kalifornien i mysiga San Francisco, där ni spenderar 3 nätter innan ni flyger tillbaka till Sverige. Här har ni stora möjligheter, för att uppleva en mer lugn och annorlunda stad, till skillnad från de andra städer ni har upplevt på vägen. San Francisco har mycket unikt att bjuda på, ta till eksempel en cykeltur eller en promenad över Golden Gate Bridge, eller varför inte passa på att segla under den. Upplev de olika områdena som Castro District, Haigt-Ashbury och Painted Ladies, gå på upptäcktsfärd på Fishermans Wharf, ät fisksoppa och besök pier 39 och se på sälarna när dom solar, eller besök fängelseön Alcatraz.

PRISÖVERSIKT

VÅRSOMMARHÖSTVINTER
13 dagar13 dagar13 dagar*
från 10.995:-från 13.995:-från 10.595:-

Priset är per person, och gäller för 2 vuxna och 2 barn (under 12 år) i samma rum.
* Vi rekommenderar inte att åka på denna resa under vinterhalvåret.

Resans innehåll
Inkluderat
  • Flyg inkl. måltider och bagage
  • Medelklasshotell
  • Ford Escape eller liknande inkl. Alla nödvändiga försäkringar, skatter och fria mil.
Inte inkluderat
  • Reseförsäkring (kan tillköpas)
  • Avbeställningsförsäkring (kan tillköpas)
  • Resort fees (kan förekomma på vissa hotell)

Våra reseförslag

Beställ offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar
Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa blir bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.