BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Resor till östkusten

Enastående metropoler i norr och evigt solsken i söder

Resor till östkusten

Få oförglömliga reseminnen i storstäder och vacker natur

USA:s östkust bjuder på storslagna upplevelser för storstadsmänniskor, friluftsentusiaster och solbadare. I det tempererade norr blomstrar kulturlivet i städerna och årstidens färger i naturen, medan det tropiska klimatet längre söderut lockar med sol och värme.

Du kan åka på historisk kulturresa i städerna New York, Washington D.C., Boston och Philadelphia. Du kan åka på idyllisk kör själv-semester i vackra New England. Du kan ta en avstickare till färgstarka Miami och karibiska Key West i Florida. Eller så kan du kombinera alltihop, precis som du själv vill. Oavsett vad du längtar efter hittar du det på USA:s östkust.

Fakta om USA’s Östkust
  • Tidsskillnad: -6 timmar
  • Bästa restid: Hela året
  • Visum: Nej, upp till 90 dagar
  • Resevägledning från UD: Klicka här..
Det ska du uppleva på Östkusten

New York City

New York

”The Big Apple”, staden som aldrig sover, NYC. New York är storstaden av storstäder och har allt – inklusive mer än åtta miljoner människor från mer än 200 länder. Om du aldrig har varit i New York har du världsberömda attraktioner som Frihetsgudinnan, Empire State Building och Times Square att se fram emot. Om du har besökt staden tidigare står en miljon andra sevärdheter, stadsdelar, butiker, museer, restauranger och aktiviteter på kö.

Läs mer om New York

New England

New England

De sex delstaterna i USA:s nordöstra hörn utgör området New England, som är en fantastisk plats att resa runt i om man uppskattar natur, kultur och historia. Den största staden är Boston, där charmiga gamla gator och pulserande storstadsliv väntar. Längs kusten i Maine och på Rhode Island väntar trevliga små hamnbyar, valsafari och nyfångad hummer. I Vermont och New Hampshire består naturen av vackra berg och stora skogar, som särskilt på hösten är en fröjd för ögat.

Läs mer om New England

Washington D.C.

Washington, D.C.

De förenade staternas huvudstad och världens maktcentrum är ett måste på en rundresa i östra USA. Här kan du se världens mest berömda hus, Vita huset, och politiska institutioner som Capitol och Supreme Court. I den historiska parken National Mall kan du se monument för viktiga händelser i den amerikanska historien. Washington är dessutom späckat med museer, som underhåller både barn och den mest rutinerade museibesökare.

Läs mer om Washington, D.C.

Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia

En rundtur på den amerikanska östkusten bör helt klart innehålla ett stopp i storstaden Philadelphia. Här väntar många historiska upplevelser, eftersom det var här den amerikanska självständigheten deklarerades 1776, och det var här ”the Founding Fathers” skrev under författningen. Utöver de historiska minnesmärkena kan du se fram emot en modern storstad där du kan äta den kända rätten ”Philly cheese steak”, shoppa momsfria kläder och se var Rocky Balboa sprang i sina filmer.

Läs mer om Philadelphia

Niagarafallen

Niagara Falls

På gränsen mellan Kanada och delstaten New York brusar det enorma vattenfallet Niagara Falls. Det är ett av de absolut största naturfenomenen i Nordamerika, och får inte missas på ett besök i östra USA. Du kan se fallen från båda sidor av gränsen – oavsett var du befinner dig är det en oerhört speciell upplevelse att betrakta de enorma vattenmassorna forsa över kanten och störta mer än 50 meter ned i Niagara-floden.

Läs mer om Niagara Falls

Beach i Florida

Florida

Om du vill få sol och stränder på USA-resan är Florida rätt plats. ”The Sunshine State” i sydost bjuder på fantastiska sandstränder, härliga hotell och det vackra väder som är delstatens signum. Florida har dessutom enorma nöjesparker, naturupplevelser i Everglades National Park och spännande sightseeing i Miami, vilket gör det till ett väldigt familjevänligt resmål. Du kan enkelt kombinera en resa till New York eller rundresa i New England med badsemester i Florida.

Läs mer om Florida

Väder i FÖLJANDE STÄDER

New York

Boston

Beställ en offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar

Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa bliver bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.