BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Resor till Puerto Vallarta

En autentisk och oslipad diamant vid stillahavskusten

Resor till Puerto Vallarta

En mexikansk pärla vid Stilla Havet

Utanför Mexikos västkust hittar vi Stilla havet och här ligger många orörda pärlor. En av de bästa är Puerto Vallarta, som USATours har besökt åtskilliga gånger.

Staden är känd för att ha bibehållit de autentiskt mexikanska kännetecken och där råder en utpräglad romantisk stämning i byn, vilket man har möjlighet att utforska i de många vackra gatorna. Här hittar man många charmiga gator, fina restauranger och glada människor som älskar sin stad.

Fakta om Puerto Vallarta
  • Invånare: 203.000
  • Tidsskillnad: -7 timmar
  • Idealt resetillfälle: Hela året
  • Visum: Nej, upp till 180 dagar
  • Resevägledning från UD: Klicka här..
Reseförslag till Mexiko
Det ska du uppleva i Puerto Vallarta

God mat, bra shoppingmöjligheter och pulserande nattliv

En resa till Puerto Vallarta bjuder på stora och små sevärdheter, men de har en sak gemensamt – de är alla värda ett besök. Ta en promenad på ”El Malecón” längst med vattnet och njut av den goda stämningen och doften av välsmakande mexikansk mat som tillagas vid vägkanten. Ta en dag för att utforska stadens många shoppingmöjligheter eller njut av nattlivet, som är känt för att vara ett av Mexikos bästa. Här kan du gå ut och festa till långt in på natten eller sitta och få en Piña Colada på en autentisk mexikansk bar, där det enda kravet för att få komma in är ett gott humör. För ytterligare shoppingmöjligheter är Mexico City ett klart alternativ.

Lufta golfklubborna eller kom nära havsdjur som aldrig förr

Spelar du golf? Då är du i goda händer när du reser till Puerto Vallarta. Staden är känd för sina fantastiska golfbanor. Stora, långa gröna fairways och en nyklippt green, handen i handsken och solen i nacken kommer garanterat ge dig ett leende på läpparna. Många hotell i området erbjuder golfpaket, där alla håller en hög nivå. Det är dessutom otroligt billigt i förhållande till många andra golfdestinationer i världen. Är du däremot mer intresserad av aktiviteter med djur? Då kan du se valar från stranden eller ta en båttur med lokalbefolkningen. Valarna samlas nära kusten vilket är en spektakulär upplevelse. Utöver det kan du i Puerto Vallarta få hjälpa till att skicka ut små havssköldpaddor i det öppna havet. Så som i Cancún sker det i samarbete med professionella som ger dig en unik möjlighet att komma dem nära, som aldrig förr.

Det mexikanska brännvinet – Tequila

Puerto Vallarta ligger i staten Jalisco som är ett av tequilans ursprungsställen. Du kan finna diverse tequila-provsmakningar överallt i staden och det är väl värt ett besök, men kom ihåg att alkohol och särskilt tequila, ska avnjutas med måtta! Vill du uppleva Mexikos västkust och alla dessa vackra och spektakulära sevärdheter så är Puerto Vallarta det bästa valet. Du kan med fördel få hjälp av specialisterna hos USATours som har upplevt samtliga aktiviteter som beskrivits ovan. Vi har haft fantastiska upplevelser på våra resor till Puerto Vallarta och vet att du kommer att få detsamma om du beställer resan hos oss. Vi har goda erfarenheter med att kombinera rundresor i USA med en tur till en av Mexikos fantastiska destinationer.

Reseförslag till Mexiko

Väder i Puerto Vallarta

Hitta din resa

Beställ en offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar

Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa bliver bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.