BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Resor till Mexico City

Huvudstaden där du hittar tempel från aztekernas gamla rike!

Resor till Mexico City

Mexiko City immar igen

Mexico City är inte bara känd som huvudstaden i Mexiko, staden är också känd som en pulserande och extremt imponerande storstad.

Låt USATours sätta ihop en resa till Mexico City – en fantastisk stad där möjligheterna för upplevelser är oändligt många. Vi ser till att du får så mycket ut av ditt besök som det överhuvudtaget är möjligt.

Fakta om Mexiko City
  • Invånare: 8,9 miljoner
  • Tidsskillnad: -7 timmar
  • Idealt resetillfälle: Hela året
  • Visum: Nej, upp till 180 dagar
  • Resevägledning från UD: Klicka här..
Reseförslag till Mexiko
Det ska du uppleva i Mexiko City

Fantastiska sevärdheter och läcker gastronomi

Inte nog med att det finns en underbar matkultur och otaliga restauranger i toppklass, många av sevärdheterna i och omkring Mexico City är också på UNESCO’s världsarvslista. Till dessa hör bland annat Teotihuacán, som ligger 40 km från Mexico City. Inne i Mexico City hittar du stadens stora torg, Zócalo, som också är känt som “Plaza de la Constitucíon”. Detta är stadens huvudtorg och ett måste att besöka på din resa genom Mexico City. Här hittar du några av stadens äldsta restauranger, marknader och en fantastisk stämning hos såväl lokala invånare som turister. Om du är intresserad av kultur och sevärdheter rekommenderar USATours, även ett besök vid Chichen Itza eller de många fantastiska mayaruinerna i Tulum.

Tjurfäktning och Templo Mayor – Upplev aztekernas rike

En av de högst rekommenderade sevärdheterna att uppleva i staden är aztektemplet Templo Mayor. Templet är känt för att på bästa sätt i hela världen ge en illustration av aztekernas rike. Så om du intresserar dig för ursprungsbefolkningens historia är templet ett måste på din resa till Mexico City! Hos USATours rekommenderar vi gärna sevärdheter som ingen annan erbjuder och därför kommer du kunna uppleva Mexico City från stadens bästa sidor. En av våra bästa rekommendationer på din resa till Mexico City är tjurfäktning. Plaza Mexico är namnet på världens största arena för tjurfäktning. Den ligger mitt i Mexico City och kan ta in hela 40 000 människor. Biljetterna är billiga och upplevelsen är helt klart värd det. Den lokala befolkningen vallfärdar till arenan varje gång det är dags, något som vittnar om hur viktigt tjurfäktning är för mexikanarna. Det är nästan som amerikanarna vid fotbollsmatch. Om du inte tycker om pulserande storstäder där det alltid händer något, vill USATours föreslå Yucatánhalvön som ett alternativ. Här hittar du den karibiska charmen och värmen, men också vackra omgivningar och kultur. Särskilt paradiset Cancún är väl värt ett besök.

Reseförslag till Mexiko

VÄDER I MEXIKO CITY

Hitta din resa

Beställ en offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar

Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa bliver bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.