BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Resor till Mexiko


Fantastiskt väder och vackra stränder

gör landet till en populär semesterdestination

Mexiko

Oavsett om du är på jakt efter fantastiska stränder, underbar mat eller magiska kultur- och naturupplevelser så är en resa till Mexiko helt rätt val.

Våra Mexiko-specialister hos USATours har efter otaliga besök blivit förälskade i Mexiko och samlat på sig mycket kunskap, vi kan därför sätta ihop en oförglömlig resa för just dig och dina medresenärer!

Populära resmål i Mexiko:

Paradis på Yucatánhalvön

Stränderna på Yucatánhalvön är några av världens absolut bästa, vilket hela Riviera Maya och speciellt Cancún och Playa Del Carmen är levande bevis på. Det turkosblåa vattnet och de svajande palmerna går inte att motstå, så om du gillar stränder, fint väder, läcker restaurangmat och vänliga människor så är Cancún och Playa Del Carmen helt säkert något för dig. När du reser till Mexiko kan du låta dig själv hoppas på något speciellt, för det är precis vad Yucatán bjuder på. Två paradisöar väntar nämligen på dig. Bara en kort båttur från Cancún och Playa Del Carmen ligger Isla Mujeres och Cozumel. Boka in en vistelse på en av Isla Mujeres charmiga hotell med det karibiska havet utanför dörren, eller ta en snorkeltur på Cozumel, där du hittar världens näst största korallrev. Det är en oförglömlig upplevelse där du får möjligheten att se stora rockor och havssköldpaddor. Från Isla Mujeres kan man från maj till september simma med världens största “fisk” – valhajen. Det är en upplevelse man absolut måste se till att man får med sig. Yucatánhalvön är en fröjd för ögat i vattnet, på land och i luften. Det tar inte lång tid från inflygningen över det karibiska havet till ni står och se på ett av världens 7 underverk vid ruinstaden Chichen Itza och då är det helt självklart att denna plats är helt unik. En tur till den läckra Yucatán-halvön kan enkelt ingå i en resa till USA. Kontakta oss idag och få mer info om möjligheterna.

Ta en övernattning på en av Isla Mujeres’ charmerande hotell med det karibiska havet mellan tårna eller åk på snorklingstur vid Cozumel där du hittar världens näststörsta korallrev. Det är en oförglömlig upplevelse där du får möjlighet att se stora rockor och havssköldpaddor. Vid Isla Mujeres kan man från maj till september simma med världens största ”fisk” – valhajen. Det är en upplevelse som man inte bör missa. Yucatánhalvön är en fröjd för ögat till havs, på land och i luften. Från er inflygning över det karibiska havet tills att ni står och tittar på ett av världens sju underverk vid Chichen Itza kommer det att stå klart för er att det är en helt unik plats. En resa till den vackra Yucatánhalvön kan lätt ingå i en resa till USA. Kontakta oss idag och hör om möjligheterna.

Kultur och vackra mayaruiner i Tulum

Gillar du spännande kultur och har en dröm om att se maya-ruiner? Då hittar du även det på Yucatánhalvön. Lite söder om det populära Cancún ligger maya-ruinernas hemby, Tulum. I Tulum hittar du människor som dedikerat sina liv till maya-kulturen, stora och unika ruiner med imponerande historia och Playa Paraíso, som är känd som en av världens bästa stränder – vid slutet av ruinområdet. Men Yucatánhalvön bjuder inte bara på tropiska paradisstränder och maya-kultur. Halvön bjuder också på stora, koloniala städer som andas charm och historia. Staden Mérida ligger inte långt från den mexikanska golfen på Vestyucatán och bjuder på arkitektur i alla slags färger, sympatiska lokala mexikanare och fantastisk matkultur. Mérida kan enkelt kombineras med en tur till ruinstaden Itza eller städer ut till den Mexikanska Golfen.

Upplevelseparker i särklass i Cancún

Är du på jakt efter annorlunda nöjesparker och action? Då har du kommit till rätt ställe. Under de senaste åren har fantastiska upplevelseparker byggts i den nordöstliga delen av Yucatán. Parkerna Xplor, Xel-Há ocj Xcaret är de mest kända av dem och bjuder på allt från simning med delfiner till zip-lines och simning i underjordiska vattengrottor. Hos USATours kan vi skräddarsy precis den resa till Mexiko som du önskar dig. Vi är här för att ge dig precis så goda upplevelser som vi själva har haft. Du kan flyga till Cancún från många platser i Europa men lika viktigt är det att nämna att man kan flyga direkt till paradiset från städer så som New York, Atlanta och Miami till superbra priser. Så om du vill kombinera fantastiska USA med obeskrivliga Mexiko har du de bästa förutsättningarna med USATours.

Den pulserande storstaden – Mexiko City

En resa till Mexiko bjuder inte bara på spektakulära Yucatán. Älskar du pulserande storstäder med fantastiska shoppingmöjligheter, stora och flådiga hotell samt de lokalas favoritaktivitet på söndagar, tjurfäktning? Då vill vi rekommendera dig en tur till Mexico City. Vi här hos USATours är vilt förtjusta i storstaden som också är huvudstad i landet. Du kan bo på fantastiska hotell för nästan inga pengar alls, få gastronomiska upplevelser i världsklass och njuta de många vidunderliga sevärdheter som Mexico City har att bjuda på. Missa för din egen skull inte en resa till denna fantastiska storstad. Du kan flyga från alla världens storstäder i Europa och i USA till denna vackra huvudstad, och det är verkligen värt pengarna!

Puerto Vallarta – Stillahavskust med fantastiska strand

Mexiko har förstås inte bara kusten mot det Karibiska Havet och den Mexikanska Golfen. På Stillahavskusten hittar du tre oemotståndliga pärlor. Städerna Cabo San Lucas, Acapulco och Puerto Vallarta är kuststäder man bara måste uppleva. Hos USATours kan vi allt från de stora och kända sevärdheterna till de små och unika hemligheterna som dessa städer bjuder på och vi lovar dig en annorlunda och unik upplevelse, om vi får lov att skräddarsy ett erbjudande på din resa till Mexiko. Puerto Vallarta erbjuder läckra stränder, en fantastisk stämning och ett fantastiskt läge. Det finns massivs av utomhusaktiviteter och staden är dessutom känd för att ha en av världens bästa zip-lines. En upplevelse för hela familjen! Staden är dessutom känd för att vara platsen för megasuccén Paradise Hotel. Hos USATours kan vi hjälpa dig med att ordna direktflyg från bland annat Dallas, Los Angeles och San Francisco till Mexikos västkuststad, Puerto Vallarta.

Karibien – ett paradis utan like

Båda Cancún och Tulum har strand ut till det Karibiska Havet och om det låter som något för dig så ska du absolut läsa vidare. Hos USATours arrangerar vi nämligen också resor till lyxöarna som ligger i ö-paradiset Karibien. Den ultimata bad-, sol- och avslappningssemestern kan fås på de färgrika karibiska öarna. På den välkända ön Bahamas finns det otaliga korallrev och orörda stränder och solen är alltid framme och värmer så att temperaturen aldrig går under 20 grader. Utöver Bahamas finns det ett flertal lyxöar man kan besöka, bland annat Dominikanska Republiken och Jamaica. På Dominikanska Republiken hittar man både azurblått hav och vackra dalar, skog och berg. På Jamaica hittar du stora, vackra vattenfall och helt spektakulär natur med exotiska blommor och djurliv med massor av variation. Till sist ska de Västindiska Öarna nämnas – ett riktigt paradis med möjligheter för äventyrsupplevelser.

Download forslaget 

Fakta om Mexiko

Invånare: 112 miljoner
Valuta: Mexikanska peso
Tidsskillnad: -7 timmar
Idealt resetillfälle: Hela året
Visum: Nej, upp till 180 dagar
Resevägledning från UD: Klicka här..

Beställ offert

PERSONLIGA UPPLYSNINGAR
BEMÄRKNINGAR

Reseförslag till Mexiko

Det Autentiska Mexiko

Upplev stränder i världsklass & vackra storstäder!

 • 18 DAGAR
 • FRÅN 14.075,-
Solrika Mexiko

Mexiko är en riktigt paradis på jorden!

 • 15 DAGAR
 • FRÅN 11.840,-

GODT AT VIDE OM FLORIDA

Vi har samlet en række gode råd, der er værd at vide om Florida inden man rejser dertil. Florida byder blandt andet på en række fantastiske strande og shopping muligheder.

Gode råd:

 • Shopping i Florida
 • Everglades nationalpark
 • Strande
 • Gode kørestrækninger
 • Transport
 • Vilde forlystelsesparker

SHOPPING I FLORIDA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

SHOPPING I FLORIDA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

VÄDER I FÖLJANDE STÄDER

Mexico City

Yucatan

OPLEVELSER PÅ REJSEN

Se aktivitetsliste Download forslaget 

Californien og de nærliggende stater byder på mange oplevelser i forskellige kategorier. Se her en liste over de mest populære, eller download vores aktivitetsliste for at tilkøbe de enkelte aktiviteter/oplevelser. Se her oversigten over alle oplevelserne:

 • Hop on – hop off bustur inkl. Alcatraz
 • Aquarium of the bay
 • San Francisco Gocar Tour
 • Monterey Bay Aquarium
 • Movie Stars’ Homes-tur
 • Seaworld
 • 25 minutters helikoptertur
 • Grand Canyon West Rim helicopter tour
 • Eiffel Tower experience at the Paris Las Vegas
 • Hoover Dam tour fra Las Vegas
 • Self-guided bike tour
 • San Francisco dungeon
 • Napa and Sonoma wine country tour
 • Monterey whale watching cruise
 • Disneyland
 • San Diego Zoo
 • Cirque de Soleil: “O”
 • Grand Canyon heli tour with west picnic
 • The mob museum
 • San Francisco citypass
 • Golden gate bay cruise
 • Yosemite National Park day trip
 • Universal Studios
 • Venice beach private surf lesson
 • USS Midway museum
 • Andre Cirque de Soleil shows
 • Ultimate Grand Canyon 4-in-1 Heli tour
 • The High Roller at the LinQ

Galleri

[envira-gallery id=”472″]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.