BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Resor till Mexiko

Lika vackert som är vykort bland stränder och mayaruiner

Resor till Mexiko

Mexiko

Oavsett om du är på jakt efter fantastiska stränder, underbar mat eller magiska kultur- och naturupplevelser så är en resa till Mexiko helt rätt val.

Våra Mexiko-specialister hos USATours har efter otaliga besök blivit förälskade i Mexiko och samlat på sig mycket kunskap, vi kan därför sätta ihop en oförglömlig resa för just dig och dina medresenärer!

Fakta om Mexiko
  • Invånare: 127,5 miljoner
  • Valuta: Mexikanska peso
  • Tidsskillnad: -7 timmar
  • Idealt resetillfälle: Hela året
  • Visum: Nej, upp till 180 dagar
  • Resevägledning från UD: Klicka här..
Det ska du uppleva i Mexiko

Paradis på Yucatánhalvön

Stränderna på Yucatánhalvön är några av världens absolut bästa, vilket hela Riviera Maya och speciellt Cancún och Playa Del Carmen är levande bevis på. Det turkosblåa vattnet och de svajande palmerna går inte att motstå, så om du gillar stränder, fint väder, läcker restaurangmat och vänliga människor så är Cancún och Playa Del Carmen helt säkert något för dig. När du reser till Mexiko kan du låta dig själv hoppas på något speciellt, för det är precis vad Yucatán bjuder på. Två paradisöar väntar nämligen på dig. Bara en kort båttur från Cancún och Playa Del Carmen ligger Isla Mujeres och Cozumel. Boka in en vistelse på en av Isla Mujeres charmiga hotell med det karibiska havet utanför dörren, eller ta en snorkeltur på Cozumel, där du hittar världens näst största korallrev. Det är en oförglömlig upplevelse där du får möjligheten att se stora rockor och havssköldpaddor. Från Isla Mujeres kan man från maj till september simma med världens största “fisk” – valhajen. Det är en upplevelse man absolut måste se till att man får med sig. Yucatánhalvön är en fröjd för ögat i vattnet, på land och i luften. Det tar inte lång tid från inflygningen över det karibiska havet till ni står och se på ett av världens 7 underverk vid ruinstaden Chichen Itza och då är det helt självklart att denna plats är helt unik. En tur till den läckra Yucatán-halvön kan enkelt ingå i en resa till USA. Kontakta oss idag och få mer info om möjligheterna.

Ta en övernattning på en av Isla Mujeres’ charmerande hotell med det karibiska havet mellan tårna eller åk på snorklingstur vid Cozumel där du hittar världens näststörsta korallrev. Det är en oförglömlig upplevelse där du får möjlighet att se stora rockor och havssköldpaddor. Vid Isla Mujeres kan man från maj till september simma med världens största ”fisk” – valhajen. Det är en upplevelse som man inte bör missa. Yucatánhalvön är en fröjd för ögat till havs, på land och i luften. Från er inflygning över det karibiska havet tills att ni står och tittar på ett av världens sju underverk vid Chichen Itza kommer det att stå klart för er att det är en helt unik plats. En resa till den vackra Yucatánhalvön kan lätt ingå i en resa till USA. Kontakta oss idag och hör om möjligheterna.

Kultur och vackra mayaruiner i Tulum

Gillar du spännande kultur och har en dröm om att se maya-ruiner? Då hittar du även det på Yucatánhalvön. Lite söder om det populära Cancún ligger maya-ruinernas hemby, Tulum. I Tulum hittar du människor som dedikerat sina liv till maya-kulturen, stora och unika ruiner med imponerande historia och Playa Paraíso, som är känd som en av världens bästa stränder – vid slutet av ruinområdet. Men Yucatánhalvön bjuder inte bara på tropiska paradisstränder och maya-kultur. Halvön bjuder också på stora, koloniala städer som andas charm och historia. Staden Mérida ligger inte långt från den mexikanska golfen på Vestyucatán och bjuder på arkitektur i alla slags färger, sympatiska lokala mexikanare och fantastisk matkultur. Mérida kan enkelt kombineras med en tur till ruinstaden Itza eller städer ut till den Mexikanska Golfen.

Cancun i Mexiko

Upplevelseparker i särklass i Cancún

Är du på jakt efter annorlunda nöjesparker och action? Då har du kommit till rätt ställe. Under de senaste åren har fantastiska upplevelseparker byggts i den nordöstliga delen av Yucatán. Parkerna Xplor, Xel-Há ocj Xcaret är de mest kända av dem och bjuder på allt från simning med delfiner till zip-lines och simning i underjordiska vattengrottor. Hos USATours kan vi skräddarsy precis den resa till Mexiko som du önskar dig. Vi är här för att ge dig precis så goda upplevelser som vi själva har haft. Du kan flyga till Cancún från många platser i Europa men lika viktigt är det att nämna att man kan flyga direkt till paradiset från städer så som New York, Atlanta och Miami till superbra priser. Så om du vill kombinera fantastiska USA med obeskrivliga Mexiko har du de bästa förutsättningarna med USATours.

Den pulserande storstaden – Mexiko City

En resa till Mexiko bjuder inte bara på spektakulära Yucatán. Älskar du pulserande storstäder med fantastiska shoppingmöjligheter, stora och flådiga hotell samt de lokalas favoritaktivitet på söndagar, tjurfäktning? Då vill vi rekommendera dig en tur till Mexico City. Vi här hos USATours är vilt förtjusta i storstaden som också är huvudstad i landet. Du kan bo på fantastiska hotell för nästan inga pengar alls, få gastronomiska upplevelser i världsklass och njuta de många vidunderliga sevärdheter som Mexico City har att bjuda på. Missa för din egen skull inte en resa till denna fantastiska storstad. Du kan flyga från alla världens storstäder i Europa och i USA till denna vackra huvudstad, och det är verkligen värt pengarna!

Puerto Vallarta – Stillahavskust med fantastiska strand

Mexiko har förstås inte bara kusten mot det Karibiska Havet och den Mexikanska Golfen. På Stillahavskusten hittar du tre oemotståndliga pärlor. Städerna Cabo San Lucas, Acapulco och Puerto Vallarta är kuststäder man bara måste uppleva. Hos USATours kan vi allt från de stora och kända sevärdheterna till de små och unika hemligheterna som dessa städer bjuder på och vi lovar dig en annorlunda och unik upplevelse, om vi får lov att skräddarsy ett erbjudande på din resa till Mexiko. Puerto Vallarta erbjuder läckra stränder, en fantastisk stämning och ett fantastiskt läge. Det finns massivs av utomhusaktiviteter och staden är dessutom känd för att ha en av världens bästa zip-lines. En upplevelse för hela familjen! Staden är dessutom känd för att vara platsen för megasuccén Paradise Hotel. Hos USATours kan vi hjälpa dig med att ordna direktflyg från bland annat Dallas, Los Angeles och San Francisco till Mexikos västkuststad, Puerto Vallarta.

VÄDER I FÖLJANDE STÄDER

Mexico City

Yucatan

Beställ en offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar
Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa bliver bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.