BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Klassisk rundresa på Kuba

Upplev färgstarka Havanna och Varaderos stränder

14 dagar från 16.695:-

Klassisk rundresa på Kuba

14 dagar från 16.695:-

Klassiska Kuba

Vår populäraste resa till Kuba innehåller en god blandning av kontrastfyllda Havanna och soliga Varadero. Här får du lite av varje och vad passar bättre än att få möjligheten att slappna av på stranden med en drink i handen efter några spännande dagar i Kubas upplevelsesrika huvudstad.

Föreslagen resplan
DAG 1 - 5: HAVANNA

Havanna är den kontrakstfyllda huvudstaden på Kuba som är ett riktigt MUST när man är på ön. Havanna bjuder på spännande kultur, och allt ifrån fantastiska till fallfärdiga byggnader. Staden är uppdelad i ”nya” och ”gamla”, och vart ni än bor kommer ni ha god möjlighet till att uppleva staden. Gå ut ifrån hotelldörrarna och möt gatans liv, hoppa in i en cykeltaxi och ta dig runt till de många sevärdheterna, gå till fots eller varför inte hyra en gammal amerikansk bil med chaufför och luta dig tillbaka. Vad du än upplever i staden kommer den sätta sina spår i själen och det kommer helt klart bli en semester du sent kommer glömma.

Förläng dina dagar i Havanna och passa på att tillbringa några av dagarna på lokala utflykter som tar dig bland annat till natursköna Viñales eller varför inte en minirundresa med engelsktalade guide till både Trinidad och Santa Clara.

DAG 5 – 14: VARADERO

Varadero är sol paradiset med stort P. Här spenderas lata dagar på stranden, som faktiskt har blivit utsedd till en av världens bästa flera gånger. Sanden är helt kritvit och med en bok i handen går dagarna i precis den takt man önskar på en semester. På hotellet kan man njuta av god mat i mängder, och har man aldrig provat en Piña Colada kommer man helt klart hem med en ny favoritdrink. Varadero ger också möjlighet till upplevelser, så passa på att ta en paus från hotelllivet och upplev några utflykter eller närliggande byar under er tid här.

PRISÖVERSIKT

VÅRSOMMARHÖSTVINTER
14 dagar14 dagar14 dagar14 dagar
från 17.495:-från 16.695:-från 16.895:-från 20.395:-

Priset är per person, och gäller för 2 vuxna och 2 barn (under 12 år) i samma rum.

Resans innehåll
Inkluderat
  • Flyg inkl. måltider och bagage
  • Medelklasshotell
Inte inkluderat
  • Reseförsäkring (kan tillköpas)
  • Avbeställningsförsäkring (kan tillköpas)
  • Resort fees (kan förekomma på vissa hotell)

Våra reseförslag

Beställ offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar
Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa bliver bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.