Destination

Kuba

Rom, revolution och rofyllda paradisstränder

Resor till Kuba

Kuba är ett unikt land där motsatser möts. Från livliga Havanna till avslappnade Viñales. Från gamla kolonihus i Trinidad till nya resorts i Varadero. Den som reser till Kuba kommer uppleva ett land som varit i dvala under ett halvt sekel men som nu äntligen blommar ut. Tiden för att resa till Kuba är nu, för här väntar en originell semester fylld av kultur med gamla amerikanare, kubanska cigarrer och hyllningar till Che Guevara. Och om du inte visste det redan innan så har Kuba fantastiska stränder och ett ständigt härligt väder.

Huvudstad
Havanna
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-6 timmar

Våre resor till Kuba

Här kan du se våra bästa reseförslag till Kuba. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Havana
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Nattliv

Havanna - När du reser till Kuba kommer du att landa i Havanna. Spendera ett par dagar här och ta in atmosfären med vackra och gamla hus, färgglada amerikanare på gatan, cigarrer och en och annan cuba libre.

Salsa
Rejsekonsulent, Maria
Maria Grønvold
RESEKONSULT

Salsans land - “Om det är några som vet hur salsa ska dansas så är det kubaner. Gå till en bar eller nattklubb, vilken kväll som helst, och njut av showen! Efter en mojito eller två kommer du att vara sugen på att prova själv.”

Ska du resa till Kuba? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Kuba redan nu.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till Kuba? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd