BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Rundresa på Jungfruöarna

Paradismiljö på Jungfruöarna

13 dagar från 12.395:-

Rundresa på Jungfruöarna

13 dagar från 12.395:-

Ö-hopp på Jungfruöarna

Jungfruöarna är också känt som de danska västindiska öarna, ett sant paradis på vår jord, placerat mitt i det fantastiska och soliga Karibien. Öarna bjuder på en spännande dansk historia då de tidigare var en dansk koloni – därav namnet. Utöver det bjuds här även på några av världens finaste stränder med finkornad sand och kristallblått vatten, tvättäkta karibisk stämning och ett överflöd att äventyrliga upplevelser i paradisstämning. Här finns något för varje smak, ålder och semester typ.

Jungfruöarna består av de tre mest kända och största öarna, St. Thomas, St. Croix och St. John samt ett antal mindre obebodda öar. Dessa tre huvudöar har massor att bjuda på, och därmed rekommenderas besök på minst 2 av öarna. På detta sätt får ni en äkta upplevelse och får känna på den härliga stämning som öarna bjuder på.

Man kan nästan alltid räkna med bra väder på de dansk västindiska öarna, undvik dock september och oktober då det här finns chans för dåligt väder.

På er resa till Jungfruöarna kommer ni att uppleva äkta paradisstämning, där den karibiska känslan finns överallt. Ni kommer att bo på två av de tre största och mest kända öarna i Jungfruöarna och får intryck av en kultur som en gång har varit ägt av danskarna, som fortsatt präglas här.

Föreslagen resplan
DAG 1 - 6: ST. CROIX

De första fem övernattningarna har ni på St. Croix, som är en av de tre huvudöarna på Jungfruöarna. Här så kommer ni märka det historiska som ligger i centrum och ni kommer helt klart märka minnesmärken från förr. Här kommer ni få en känsla av dansk historia som danskarna inte är stolta över men som präglar de traditioner och den kultur som härskar på öarna än idag.

Den karibiska stämningen kommer ni märka av överallt. Spendera en dag eller två på att besöka de sköna badstränderna som finns på ön och njut av det härliga vädret, det azurblåa vattnet och de härliga omgivningarna.

Om ni gillar vacker natur så har ni kommit rätt, St. Croix bjuder nämligen på helt unika upplevelser i det gröna som skiftar från öken till tropisk regnskog, helt klart värt att uppleva. Fem dagar går snabbt när ni befinner er i dessa härliga omgivningar, så se till att spendera er tid rätt så att ni får ut mest av denna historiska kulturpärla.

Besök även Christiansted och Frederiksted som bägge har fort som är värda ett besök. Bägge ställen har dessutom en rad danska vägnamn från den forna kolonialtiden.

Vid Frederiksted finns det även goda möjligheter för dykning, här finns mycket spännande att se under vattenytan.

En härlig – väldigt karibisk stämning finner ni på de rom destillerier där ni kan se hur både Captain Morgan och Cruzan rom produceras och naturligvis få ett smakprov.

Ta eventuellt ut på en katamaran tur till Buck Island, även här finns goda dykningsmöjligheter och ni kan även finna goda vandringsstigar här, för att inte tala om den härliga båtturen hit.

DAG 7 – 13: ST. THOMAS

De sista sju övernattningarna spender ni på St. Thomas som är den största av öarna. Här hittar ni lyx och shopping i värdsklass, och ni kan slappna av i dessa luxuriösa omgivningarna.

Magen´s Bay är en härlig strand som ligger på listan av världens 10 bästa stränder och är helt klart ett besök värt. Njut av vädret, tillvaron under solens strålar och se på de många surfare som smidigt rider på vågorna medans ni ligger med en god drink i handen. Här skal ni naturligtvis spendera ett par dagar för att få den härliga solbruna semester huden. Kritvita sandkorn och kristallklart vatten möts i en kombination som är helt unik och som gör att ni inte kommer vilja resa hem igen.

Öns största stad, Charlotte Amalie är uppkallad efter en tidigare dansk drottning. Här kan ni shoppa på byns trevliga gator, där butiker och restauranger ligger sida vid sida. Det är även här som ni finner de kulinariska mästerverk och livliga nattklubbar, staden skall ni helt klart besöka under er tid här.

På St. Thomas är finns det något för alla att njuta av, och med sju dagar på ön har ni stora möjligheterna att hinna med det som skall hinnas med, även om ni skruvat ner tempot till semesternivåer. Ön är balsam för själen och kombinerar skönhet med avslappning och aktiviteter till hela familjen- både på land och till sjöss. På St. Thomas ligger även de flesta kryssningsfartygen till och härifrån flyger man mellan öarna med vattenflyg.

EN DAGSTUR TILL ST. JOHN

Vi rekommenderar att man avlägger lite tid för att besöka St. John. Man kan enkelt ta en dagsutflykt från St. Thomas med båt. Det är enbart ca. 25. km mellan öarna, så en dagstur med båt tar enbart ca 20-30 minuter. Här är det fredfullt på ett helt nytt sätt och här finner ni en härlig karibisk stämning med pastellfärger och musik på gatorna. På ön har ni 110 olika trädarter och över 800 plantarter, så även om St. John är en liten ö och är i behov av St. Thomas så har den utan tvivel sina egna kännetecken och sin egen charm.

Jungfruöarna blev sålt till USA år 1917 för 25 miljoner dollar och var i danska händer från år 1773.

PRISÖVERSIKT

VÅRSOMMARHÖSTVINTER
13 dagar13 dagar13 dagar13 dagar
från 11.795:-från 15.395:-från 10.395:-från 12.395:-

Priset är per person, och gäller för 2 vuxna och 2 barn (under 12 år) i samma rum.

Resans innehåll
Inkluderat
  • Flyg inkl. måltider och bagage
  • Medelklasshotell
Inte inkluderat
  • Reseförsäkring (kan tillköpas)
  • Avbeställningsförsäkring (kan tillköpas)
  • Resort fees (kan förekomma på vissa hotell)

Våra reseförslag

Beställ offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar
Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa bliver bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.