BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Resor till Jamaica

Kristallklart vatten, färgstark kultur och avslappnad stämning i reggaens hemland

Resor till Jamaica

Finn rytmen i Jamaica

Jamaica ligger söder om Kuba och är den tredje största ön i det karibiska paradiset.

En resa till Jamaica bjuder, utöver sol och strand, på ett möte med en avslappnad och färgrik kultur, präglad av den evigt närvarande reggaemusikens rytmer och avslappnade livsåskådning.

Fakta om Jamaica
  • Invånare: 2,9 miljoner
  • Valuta: Jamaicansk dollar
  • Tidsskillnad: -6 timmar
  • Idealt resetillfälle: Hela året
  • Visum: Nej, upp till 90 dagar
  • Resevägledning från UD: Klicka här..
Det ska du uppleva i Jamaica

Utforska den jamaicanska naturen

Jamaica blev upptäckt av Christopher Columbus och blev av samma anledning en spansk koloni innan Storbritannien sedan erövrade ön. Jamaica är en bergig ö med Blue Mountain Peak som den högsta punkten med sina 2 200 meter. Resor till Jamaica bjuder på vackra vattenfall, spektakulär natur, breda vita sandstränder och palmer i mängder. På Jamaica finns en mängd olika kulturer som tillsammans skapar den jamaicanska stämningen som landets turister älskar. Jamaica har över 2,7 miljoner invånare och många av dem bor i huvudstaden Kingston. Oavsett om du åker till ett stort semesterhotell eller ett trevligt hotell i hjärtat av Kingston så bjuder reggaens hemland på kultur och atmosfär för varje krona.

Upplev Jamaicas sevärdheter

Vid Jamaicas nord- och västkust hittar du många av de tropiska ständerna som har gjord det karibiska paradiset till ett världsberömt resmål. Men en resa till Jamaica bjuder också på annorlunda attraktioner. Bland annat vattenfallsområdet Mayfield Falls, som består av 2 vattenfall, 21 naturliga pooler och ett hav av exotiska blommor samt ett fantastiskt djurliv som bör ses med hela familjen. Vill du ha en äkta känsla av att vara i djungeln är detta platsen du vill vara på!

Äkta jamaicansk rom och mat

till de lokala restaurangerna och du kan verkligen se fram emot en kulinarisk upplevelse som du sent kommer glömma. Priserna på de lokala frestelserna ligger långt under de svenska och ni kan därför låta er själva att leva gott under er resa till Jamaica. Om du vill ha en multikulturell ö med äkta karibisk stämning är en resa till Jamaica precis vad du letar efter. USATours vill gärna hjälpa dig med att sätt ihop din resa till Jamaica eller ett annat av våra resmål i det karibiska paradiset.

Väder på Jamaica

Hitta din resa

Beställ en offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar

Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa bliver bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.