Destination

Västra Kanada

Enastående natur i Rocky Mountains

Resor till västra Kanada

En resa till Kanada borde finnas med på varje naturälskares bucketlist. Det enorma landet är välsignat med storslagna landskap och de vackraste finns på västra sidan. I delstaterna British Columbia och Alberta kan du uppleva Rocky Mountains vilda djurrike, turkosa bergssjöar och djupa skogar. Det vill säga, det som Kanada är särskilt känt för. I väst går det att kombinera dessa imponerande naturupplevelser med en storstadssemester i Vancouver, varifrån du också kan köra söderut till USA:s nordkust.

Största stad
Vancouver
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-9 timmar

Våra resor till västra Kanada

Här kan du se våra bästa reseförslag till västra Kanada. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Vancouver
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Vancouver - Ät läcker mat och drick goda viner. Imponeras av naturen på en valsafari eller från ett sjöflygplan. Utforska den mångkulturella staden och hälsa på vänliga kanadensare. Vancouver är lika uppskattat av turister som det är omtyckt av sina invånare.

Calgary
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Calgary - 80 km öst om Banff ligger denna storstad och är utmärkt att börja eller avsluta en Kanadaresa i. Calgary är en gammal cowboystad, vilket kan upplevas med rodeo och ånglok i Heritage Park Historical Village.

Vinlandet
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Vinland - Mellan Vancouver och Banff finns den idylliska dalen Okanagan Valley som är berömd för sina viner. Stanna till här och gå på vinprovning, ta ett dopp i Okanagan Lake och upptäck livets goda med farm to table-gastronomi.

Ski i Canada
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Ski Created with Sketch.
Skidor

Åka skidor i Kanada - Mellan november och april finns det helt fantastiskt skidåkning i Kanadas västra delar. Två timmar från Vancouver ligger Whistler och är Nordamerikas största skidort och i Rocky Mountains finns många mindre, men minst lika bra skidresorts.

Canada og USA
Rejsekonsulent: Sebastian
Sebastian Koch
RESEKONSULT

Kombinera med USA - “Västra Kanada är något utöver det vanliga och du kan spendera flera veckor här utan att bli uttråkad. Men jag vill varmt rekommendera att köra över gränsen till USA och fortsätta till Seattle och Pacific Northwests vackra natur för att maximera din resa.”

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till Västra Kanada? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd