BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Rundresa i Florida + kryssning

Lyxa till det lite extra på din rundresa med en kryssning

15 dagar från 13.395:-

Rundresa i Florida + kryssning

15 dagar från 13.395:-

Rundresa i Florida + kryssning

På denna Florida-semester finns det plats till både avkoppling, storstäder, vilda upplevelser och lyx i världsklass. Ni upplever Floridas absolut bästa sevärdheter,och städer, innan ni avslutar resan med en kryssning på ett fartyg runt i Karibien, där ni inte behöver bry er om något annat än att bestämma er för vad och vart ni vill äta, vad ni ska göra, och om ni ska ligga i solen eller i skuggan – total lyx helt enkelt! På kryssningen besöker ni det vackra och solberikade Bahamas, där ni får tid att utforska lite av ön ni lägger ankar vid. Här är det kritvita sandstränder så långt ögat når, azurblått vatten som nästan går i ett med den blåa himmelen i horisonten, och avkoppling på hög nivå. Denna typ av resa är helt perfekt för er som drömmer om att uppleva det bästa av Florida, och samtidigt avsluta med avkoppling och lyx i världsklass.

Föreslagen resplan
DAG 1 - 3: FORT LAUDERDALE

Fort LauderdaleNi flyger från Sverige till Miami, där ni hämtar er bil på flygplatsen och kör till Fort Lauderdale. Här spenderar ni de 2 första nätterna. Här finns det massor av möjligheter för att koppla av, och njuta av staden som kallas för USA’s Venedig, detta på grund av alla kanaler som flyter genom staden, totalt är det 450 kilometer med bara kanaler. Det finns massor av saker att hitta på i Fort Lauderdale, och ni borde helt klart besöka huvudgatan Las Olas, som ligger längs med strandpromenaden. Man kan också gå på en shoppingrunda, eller sätta sig ner och njuta av god mat på en av de många fantastiska restaurangerna. Ni borde också ta er tid till att åka förbi Wynwood, som är ett gammalt industrikvarter som blivit målat med kreativ grafittikonst.

DAG 3 – 6: NAPLES

(175 km/109 mil – 1:41 timmars bilkörning)

Nu går resan vidare mot Naples, som är en mysig stad i Florida. Här är det alltid fint väder med en genomsnittstemperatur på 22 till 32 grader, så här är du alltid garanterad fint väder – när på året du än reser. Härifrån kan du besöka Everglades nationalpark, där du kan se alligatorer och andra spännande djur. Om du vågar kan du faktiskt få lov till att hålla i en alligator! Utöver det är Naples ett mekka för golf-fantaster, och det är möjlighet för i stort sett allt som finns i golfens värld. Staden har faktiskt fått namnet ”Golf Capital of the world”. I Naples är det också möjlighet för att besöka några av de helt fantastiska stränderna, som Naples även är känt för.

DAG 6 – 8: KEY WEST

Key West(435 km/270 mil – 4:57 timmars bilkörning)

Nu går resan vidare till Key West, den sydligaste spetsen av Florida – och den sydligaste delen av USA’s fastland. Resan över de många broarna är helt fantastisk med en magisk utsikt och stämmning som inte kan beskrivas. Här finns det vackra sandstränder med krystallblått vatten och kritvit sand. Här kan du prova på all den vattensport du kan tänka dig, vare sig du vill prova jetski, snorkling, dykning eller simma med delfiner. Den karibiska stämmningen ligger som ett täcke över staden och du kan inte ta miste på att Key West bara ligger 145 km från Karibien,

DAG 8 – 10: MIAMI

Miami(266 km/166 mil 3:30 timmars bilkörning)

Härifrån går resan vidare till Miami, där ni spenderar två nätter. Miami är en fantastisk och färggrann metropol, där det – utan att ljuga – finns något för alla smaker. Här är det fest, avkoppling, solsken, och riktigt bra shopping, samt alltid god stämning. Ni borde absolut besöka Little Havanna, där det på alla gatuhörn blir rullat hemmagjorda cigarrer – precis som i Havanna. South Beach är helt klart också att rekommendera, det är här du hittar Ocean Drive och Art Deco kvarteret. Om du vill shoppa så har Miami även massor av platser där du kan gå bananas, vare sig du är till dyra butiker eller riktigt bra outlets.

DAG 10 - 14: KRYSSNING

Nu är det på riktigt dags för total avkoppling och ren lyx! Framför er har ni fyra sköna dagar där ni inte ska bekymra er om något annat än att ha det fantastiskt. På ett av de lyxiga skeppen som tar er från Miami till några olika destinationer i Karibien, allt efter vad ni önskar.Upplev t.ex det vackra Bahamas, som är ett paradis. Här kan ni besöka Nassau, och Coco Cay men samtidigt njuta av lyxen på skeppet, som bjuder på både restauranger, pooler, soldäck,kasinos och allt du kan drömma om! Fyra dagar av total lyx, och ni kan redan nu börja längta till att besöka några av världens vackraste platser.

DAG 15: MIAMI

Miami BeachNu är ni tillbaka i Miami för en natt, innan resan går tillbaka till Sverige. Här har ni möjlighet för att suga åt er det sista av semestern, koppla av och samla alla de upplevelser och intryck ni har fått under resan, eller varför inte klara av den sista shoppingen innan ni åker hem igen.

PRISÖVERSIKT

VÅRSOMMARHÖSTVINTER
15 dagar15 dagar15 dagar15 dagar
från 14.695:-från 16.895:-från 13.395:-från 14.995:-

Priset är per person, och gäller för 2 vuxna och 2 barn (under 12 år) i samma rum.

Resans innehåll
Inkluderat
  • Invändig hytt (annan rumstyp kan tilköpas)
  • Mat och dryck (om all inclusive är möjligt)
Inte inkluderat
  • Dryckespaket (på kryssningar utan all inclusive)
  • Utflykter på fastlandet

Våra reseförslag

Beställ offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar
Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa blir bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.