BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Rundresa i New York och Florida

Kombinera en klassisk rundresa i Florida med en storstads-getaway till New York

15 dagar från 10.395:-

Rundresa i New York och Florida

15 dagar från 10.395:-

New York + Florida

Denna resa tar er med till två av de bästa och mest populära destinationerna i USA. Ni börjar denna resa i New York, där ni spenderar de första 4 dagarna för att uppleva en av världens mest kända, vackra och unika storstad. I New York kommer ni att få uppleva den tvättäkta storstads-stämningen, och ni får massor att göra. Efter detta reser ni vidare till Florida, där ni har en rundresa framför er. Här finns det mer tid till avslappning och att njuta av det fina vädret. Denna semester är perfekt för er som vill uppleva lite av allt på samma resa.

Föreslagen resplan
DAG 1 - 4: NEW YORK

New YorkEr resa börjar i underbara New York. Ni ankommer hit ifrån Sverige, och spenderar de första fyra dagarna här. New York är en livlig och pulserande metropol som aldrig sover. Har ni varit här innan, så vet ni säkert redan detta, men har ni inte, så har ni ett fullspäckat program framför er. Om det är första gången ni besöker staden, är det stora möjligheter för att uppleva de mest populära turistattraktionerna, där det är blandat mellan gratis och betalbara aktiviteter.

Frihetsgudinnan, Empire State Building, och Brooklyn Bridge är bara några av de saker som borde upplevas första gången man är i New York, även de olika områdena som SoHo, Greenwich Village och Harlem borde upplevas. Här finns det mängder av saker att göra, så det handlar om att uttnyttja dagarna effektivt, för att hinnna uppleva så mycket som möjligt.

DAG 4 – 6: FORT LAUDERDALE

Fort Lauderdale(2:55 timmar med flyg)

Nu går resan vidare till Florida, där ni börjar i Fort Lauderdale. Hit flyger ni med inrikesflyg från New York, och spenderar de första två dagarna av ert Florida-äventyr i Fort Lauderdale. Efter några dagar i den häktiska storstaden New York, är det skönt att få några avslappnande dagar i solen. Fort Lauderdale är en mysig stad, som bjuder på både fint väder och vackra stränder. Här är det i genomsnitt mellan 25-32 grader, därför upplever du aldrig kalla dagar här. Åk forbi Las Olas Boulevard, som är huvudgatan i staden, placerad nära Ocean Boulevard som är strandpromenaden, med en mysig stämning precis vid stranden.

DAG 6 – 9: NAPLES

Golf i Naples, Florida(175 km/109 mil – 1:41 timmars bilkörning)

De nästa 3 dagarna ska spenderar i Naples, som alltid bjuder på fint väder. Naples är golfhuvudstaden i världen, och varje år hålls det inte mindre än 80 mästerskap i staden, det sägs även att det finns fler golfhål pr invånare än på någon annan plats i världen. Gillar du inte golf, finns det även mycket annat i Naples. Besök t.ex Everglaes, platsen som är känd för alla sina alligatorer, här kan man komma riktigt nära dom – bland annat till och med klappa, och hålla i dom. Behöver man mer avslappning är Naples även känt för sina många och fina stränder, som bara väntar på att bli utforskade.

DAG 9 – 11: KEY LARGO

Key Largo(279 km/173 mil – 2:45 timmars bilkörning)

Nu går resan vidare till Key Largo, placerat i början av Key öarna. Här är det skönt och paradisaktigt, med en massa saker att göra – både på, under och över vattnet. Besög bland annat John Pennekamp State Park och upplev ett underjordiskt paradis med mangroveskogar, berg och korallrev. Åk ut med en glasbottensbåt och upplev djurlivet under vattnen på nära håll – helt utan att bli blöt! Det är väldigt fascinerande att kunna följa med i livet undet vattnet, och om du vågar, kan du även simma med Delfiner i Key Largo, en riktigt häftig och unik möjlighet.

DAG 11 - 12: KEY WEST

Key West(153 km/97 mil – 2:08 timmars bilkörning)

Resan går vidare helt ut till spetsen av The Keys, närmare bestämt Key West, som nog är den mest populära av Keys-öarna. Här spenderar ni en natt,och har möjlighet för att slappna av och njuta av de vanvättigt vackra omgivningarna. Här är det dessutom möjlighet för att besöka Ernest Hemingways hus, där han bodde i mer än 10 år. Besök unika stränder, sola,bada och slappna av helt. Med andra ord är stämningen helt fantastisk, och ekar av karibisk stämning och skönhet.

DAG 12 - 15: MIAMI

Miami South Beach(264 km/164 mil -3:26 timmars bilkörning)

Nu är det dags för Miami, ett färggrannt och finurligt mekka, som alltid är fyllt med fest och färger. Här är det möjlighet för i stort sett allt du drömmer om, och önskar dig på en semesteravslutning. Vare sig om du gillar shopping eller god mat och lyx, så hittar du det med säkerhet här, likaså fina stränder, avslappning och aktiveteter av alla slag. South Beach är en plats, som man nästan bara måste besöka. South Beach är ett väldigt populärt område, där du bland annat hittar den populära Ocean Drive. Miami är en perfekt plats att avsluta sin semester på, det är inte utan grund staden även kallas för “Den magiska staden”.

PRISÖVERSIKT

VÅRSOMMARHÖSTVINTER
15 dagar15 dagar15 dagar15 dagar
från 10.095:-från 13.595:-från 10.795:-från 10.395:-

Priset är per person, och gäller för 2 vuxna och 2 barn (under 12 år) i samma rum.

Resans innehåll
Inkluderat
  • Flyg inkl. måltider och bagage
  • Medelklasshotell
  • Ford Escape eller liknande inkl. Alla nödvändiga försäkringar, skatter och fria mil.
Inte inkluderat
  • Reseförsäkring (kan tillköpas)
  • Avbeställningsförsäkring (kan tillköpas)
  • Resort fees (kan förekomma på vissa hotell)

Våra reseförslag

Beställ offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar
Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa blir bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.