BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Destinationer


USA & Kanada har allt

och möjligheterna är oändliga!

DESTINATIONER I USA

Hos USATOURS.se kan vi arrangera ALLA slags resor till USA. Vi skräddarsyr alla våra resor precis efter dina önskemål. Dessutom hjälper våra erfarna resekonsulter till med tips och knep om hur du får ut så mycket som möjligt ur din USA-resa.

Gå in på Beställ erbjudande, så kan du bland annat berätta för oss vad du helst vill uppleva och hur stor din budget är. Utifrån dessa upplysningar sätter vi sedan ihop just din perfekta resa.

Nedan kan du se en lista på USAs populäraste resmål. Låt dig inspireras och låt oss skräddarsy din resa, så att du kan använda din energi på att njuta av den.

FAKTA OM USA
  • Invånare: 323 miljoner
  • Stater: 50
  • Valuta: Amerikanska Dollar
  • Idealt resetillfälle: Hela året
  • Visum: Nej (upp till 90 dagar)
  • Se tidszoner i USA
  • Resevägledning från UD: Klicka här

POPULÄRA RESMÅL

FLORIDA

En resa till Florida är det samma som massor av upplevelser – här finns verkligen mycket att göra. I Florida kan du, förutom att njuta av vädret och få fin färg på stranden, uppleva Seaworld, Disney World, Miami, Key West och Orlando.

Kalifornien

Kalifornien kan man uppleva helt fantastisk natur, som inte kan överträffas någonstans i världen. Upplev Grand Canyon, Hollywood, Las Vegas, Napa Valley, Yosemite nationalpark, Death Valley och mycket mer på en och samma resa.

Hawaii

För många svenskar är att resa till Hawaii det samma som den ultimata resan, och det på goda grunder. På Hawaii finner man sandstränder, som inte kan överträffas någonstans i världen, samt en synnerligen vänlig och tillmötesgående lokalbefolkning.

New England

Ölsmakning i Boston, New Yorks gula taxibilar och det fantastiska Niagara Falls. Allt detta kan du uppleva på en rundresa till New England. De allra flesta kombinerar en rundresa i New England med en vistelse i New York eller Boston.

Sydstaterna

Här har du chansen uppleva stater som Mississippi, Alabama, Texas och Louisiana, och den helt speciella stämningen i den amerikanska södern. Det går utmärkt att kombinera en rundresa i Florida med en resa till södern.

New York

New York är shopping, hotdogs, Wall Street, Frihetsgudinnan, Times Square, Empire State Building, Soho, Little Italy och Central Park. New York-borna är irländare, greker, italienare, kineser, japaner, ryssar och mycket, mycket mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.