BESTÄLL OFFERT
08-12454845

VÅRA RESMÅL

SE VÅRA RESOR TILL NORDAMERIKA, MEXIKO OCH KARIBIEN

VÅRA RESMÅL

SE VÅRA RESOR TILL NORDAMERIKA, MEXIKO OCH KARIBIEN

VART VILL DU RESA?

Se våra resemål i USA, Kanada, Karibien och Mexiko och finn inspiration till din nästa semester. Vi har inga fasta paketresor utan skräddarsyr varje resa så att den passar dina behov och önskningar.

Resor till Kalifornien
Kalifornien

Kalifornien är staten som har allt. I Los Angeles kan du uppleva filmstaden Hollywood, i San Francisco kan du hoppa på de gamla spårvagnarna och mellan dessa storstäder kan du bila längst stillhavskusten på vackra Highway 1. San Diego i söder är kanske mest känt för sina nöjesparker medan Yosemite i öst är känt för den vilda naturen.

Resor till Florida
Florida

Om du vill ha sol och värme på din resa i USA är Florida rätt destinationen för dig. Solskensstaten har vita sandstränder och det exeptionellt bra väder som givit staten sitt smeknamn. Utöver detta bjuder Florida på några enorma nöjesparker i Orlando, häftiga naturupplevelser i Everglades och intressant sightseeing i Miami. Florida är en destination för hela familjen.

Resor till Hawaii
Hawaii

Den lilla ögruppen mitt i Stilla havet är USA’s helt egna paradis. Här får du en exklusiv badsemester med möjlighet för att se några helt unika naturupplevelser. Hawaii bjuder på allt ifrån läckra strandresorter till livligt stadsliv i Honolulu och allt från snorkling i korallreven till vandring upp på de högsta vulkanerna.

Resor till västkusten
Västkusten

USA’s västkust är som upplagt för att kunna genomföra en riktig upplevelsesemester. Om du aldrig varit i de världsberömda städerna Los Angeles, San Francisco och Las Vegas så ska dem ses! Om det inte riktigt passar just dig kan man bila norröver till det tämligen outforskade Pacific Northwest, där naturen, maten och storstäder som Seattle är i fokus.

Östkusten

På den amerikanska östkusten är det kanske främst de stora metropolerna New York, Washington, Boston och Philadelphia som lockar. Här kan du dyka ner i landets historia eftersom det var här som USA ”föddes” 1776. I New England kan du bila dig igenom det idylliska landskapet av färgrika skogar och charmerande kustbyar.

Resor till Sydstaterna
Sydstaterna

Sydstaterna ger dig chansen att åka på flera olika rundturer i autentisk miljö, genom prärie, sumpmark, borta med vinden-liknande landskap. Här väntar allt ifrån cowboys och rancher i Texas, till kreolsk kultur och Voodoo i New Orleans. I Memphis och Nashville kan du lyssna på livemusik i världsklass, medan du i Charleston och Savannah kan uppleva den gamla Södern.

Resor till midwest USA
Midwest USA

Den mest klassiska resen i ”the Midwest” är att bila längst Route 66, där du kör längst den gamla landsvägen. Här äter och övernattar du på de motell och diner’s som varit här sedan det glada 50-talet. The Midwest dock inte bara på Route 66 utan också på moderna skyskrapor i Chicago, aktiviteter i Rocky Mountains och naturupplevelser i Yellowstone

Alaska

Alaska är en drömdestination för naturälskaren som inte är rädd för att vandra långt in i vildmarken. Här är naturen precis överallt, den är orörd och förtrollande. Du kan vandra i Denali National Park’s höga berg, segla längs den spegelblanka fjorden, se gejsrarna, norrsken och möta björnar, renar och älgar i sitt naturliga habitat.

Resor till Kanada
Kanada

I Kanada erbjuder lika stora äventyr i naturen som i staden. Mest känt är de fantastiska bergen, turkosa inlandssjöarna, djupa skogarna och brunbjörnarna som finns i Banff och Jasper. Kanada är dock mer än natur och bjuder på ett minst lika imponerande stadsliv i såväl Vancouver i väst som Toronto i öst. Här upplevs shopping, gastronomi och kultur i en klass för sig.

Resor til Mexiko
Mexiko

Söder om USA ligger färgrika Mexiko. Här lockar det sköna klimatet, exotiska badstränder och läcker mexikanska matupplevelser kanske mest. Utöver de perfekta ingredienserna till den perfekta badsemestern gömmer ett av världens sju underverk sig i den mexikanska regnskogen – mayaruinen Chichen Itza.

Resor till Karibien
Karibien

I Karibien ligger den ena bountyön efter den andra och väntar på att bli utforskad. Här har du möjlighet att hoppa ett av de stora fartygen och kryssa mellan flera olika öar eller njuta av ett och samma land i flera veckors tid. I Kuba kan du uppleva kulörta Havanna, i Bahamas kan du simma med grisar och på Jungfruöarna utforska avtrycken från Danmarks tid som kolonialmakt

Yellowstone
Nationalparker

Många av de största upplevelserna i Amerika fås genom deras många nationalparker. Du kan till exempel se solen gå ner över Grand Canyon’s röda klippor eller se termiskt vatten skjuta upp i luften i Yellowstone. Vandra i bergen i Yosemite i Kalifornien, Banff i Kanada eller Denali i Alaska.

Beställ offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar

 Sådan bestiller du en rejse hos os
USAs flow
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver helt skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi din ferie og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.