BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Bad- och strandsemester

Tillbakalutade dagar med tårna i sanden

Bad- och strandsemester

SOLSEMESTER

USATours bjuder på otaliga destinationer som har allt det en solsemester bör innehålla. Njut av värmen och solen i Florida, slappa på Hawaiis vita stränder eller besök de karibiska öarna och svalka dig i det turkosblå vattnet.

Vi känner till de bästa hotellen, finaste stränderna och godaste restaurangerna som sätter ramarna för er perfekta solsemester. Mellan palmerna och den stekande solen kan du verkligen slappna av och sola och bada på stränder i världsklass. Resmålen erbjuder dessutom möjligheter till andra upplevelser såsom till exempel kulturella och historiska monument, samt storstadsshopping.

Solsemester till USA, Karibien och Mexiko

Florida

”The Sunshine State”, Florida, är mångas favoritresmål och det är minsann inte utan anledning! De otaliga vackra stränderna och det vackra klimtatet gör Florida ideelt för en badsemester. Besök bland annat Key West, en charmerande “ö-stad” där man kan åka på fisketur, hyra en motorbåt eller simma med delfiner.

Läs mer om Florida

Hawaii

Vulkanöarna utgör basen för en perfekt badsemester. Hawaii har allt! Vita sandstränder, palmer och turkosblått vatten omgivet av vacker och frodig natur. Under havsytan bjuder Hawaii också på vackra korallrev och fiskar. Storstaden Honolulu ger er dessutom möjligheter till shopping och besöka kulturellt intressanta utflyktsmål.

Läs mer om Hawaii

Karibien

De karibiska öarna är semesterparadis och erbjuder möjligheter till ren och skär avslappning på en av de vita sandstränderna med kristallklart vatten. Åk på badsemester till Bahamas, Dominikanska Republiken, Jamaica eller Jungfruöarna och upplev den charmerande karibiska atmosfären och värmen.

Läs mer om Karibien

Mexiko

Fascinerande Mexiko bjuder på fantastiska stränder där du kan njuta av det varma klimatet och bada dagen lång. Upplev också de gamla mayaruinerna, åk på spännande kultur- och naturupplevelser eller smaka på den goda mexikanska maten. Besök Cancún, Yucatán, Tulum eller Puerto Vallarta.

Läs mer om Mexiko

Alla destinationer

Det tropiska klimatet i södra USA, Karibien och Mexiko skapar förutsättningar för en fantastisk badsemester. Destinationerna bjuder också på vackra stränder, fordig natur och otaliga attraktioner. Kombinera din resa med ytterligare destinationer och upplev allsidigheten i denna fantastiska del av världen.

Läs mere om alla destinationer

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.