BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Skräddarsydd resa

Kompletta semestrar med storstäder, natur och stränder

Skräddarsydd resa

SKRÄDDARSYDD RESA TILL USA

Vi har inga färdiga paket eller standardlösningar. Vi skräddarsyr alla våra resor efter dina behov och önskemål. Din resa ska uppfylla dina drömmar och ska anpassas så att du upplever allt du drömt om.

En skräddarsydd resa är det billigaste sättet att resa. Här betalar du bara för det du vill ha och vi kan genom våra kunskaper om marknaden anpassa din resa så att du reser på de ”billiga” dagarna, om det är ditt önskemål.

SÄTT IHOP DIN EGEN DRÖMRESA

Kalifornien og Hawaii

En upplagd kombinationsresa är en tur till Kalifornien med en veckas avslut på Hawaii i Stilla Havet. Under denna resa får du med allt från Kaliforniens storstäder och otroliga natur till Hawaiis paradisstränder och exotiska atmosfär. Se vårt reseförslag till Kalifornien + Hawaii och kontakta oss för att diskutera kobinationsmöjligheterna. Hos USATours får du en personlig resekonsult vid första kontakt, som kommer hantera allt kring din resa och hålla en genomgående god dialog med dig.

New York och Florida

På USA’s östkust finns många intressanta möjligheter för att kunna sätta ihop en spännande semester. En av dem är att kombinera en rundresa i Florida med storstädernas storstad – New York. På en kombinationsresa får du allt det bästa av Floridas nöjesutbud och läckra badstränder innan det ör dags att uppleva storstadspulsen i det enastående New York City. Se vårt reseförslag till New York och Florida här – det kan naturligtvis anpassas så att det matchar din drömresa.

USA och Canada

Norr om USA ligger ett ännu större land – Kanada, som absolut borde besökas om du befinner dig i närheten. Det skulle kunna vara en tur till Niagarafallen i östra Kanada i samband med en rundresa i New England eller en snabbvisit till Vancouver som ligger inom köravstånd från Pacific North West på USA’s nordvästra kust. Drömmer du om en resa till Kanada kan du kombinera det bästa från både de östra och västra delarna av landet på vår rundresa Kombi-Kanada.

Ø-hop i Caribien

Karibiens många paradisöar ligger nära varandra i det azurskimmrande karibiska havet och ger därför en perfekt möjlighet till att besöka flera av dem under samma resa. Detta gör man bäst på en kryssning från t.ex. Florida eller New York. Om du ska till Florida men inte vill kryssa finns det ändå bra möjligheter för ett par dagars avstickare till Bahamas, som ligger en kort båttur eller en ännu kortare flygtur bort.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.