BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Skräddarsydd


Gör en unik semester till dig,

precis efter dina önskemål och intressen!

SKRÄDDARSYDD RESA TILL USA

Vi har inga färdiga paket eller standardlösningar. Vi skräddarsyr alla våra resor efter dina behov och önskemål. Din resa ska uppfylla dina drömmar och ska anpassas så att du upplever allt du drömt om.

En skräddarsydd resa är det billigaste sättet att resa. Här betalar du bara för det du vill ha och vi kan genom våra kunskaper om marknaden anpassa din resa så att du reser på de ”billiga” dagarna, om det är ditt önskemål.

  • PERSONLIG KUNDESERVICE

Hos USATOURS.se får du en personlig resekonsult redan vid din första kontakt med oss. Du får resekonsultens direktnummer och du är alltid välkommen att ringa. Din personliga resekonsult kommer att hantera alla detaljer kring din resa i nära dialog med dig.

  • SE DIG GÄRNA OM, MEN VÄLJ MED OMSORG!

Inhämta gärna inspiration och erbjudanden från våra konkurrenter. Men kom ihåg att vi alltid slår deras priser! Om du har fått ett erbjudande från en annan researrangör får du gärna skicka det till oss på e-postadressen kontakt@usatours.se

  • TRANSPORT TILL OCH FRÅN FLYGPLATS

Vi kan arrangera transport till och från flygplatserna så att du blir mottagen av en chaufför och körd direkt till ditt hotell. Då slipper du att släpa runt på dina väskor samtidigt som du försöker ta reda på hur du tar dig från flygplatsen till ditt hotell. Det är för det mesta lika billigt att boka flygplatstransport hemifrån, som det är att boka transporten på flygplatsen.

  • BOKA ENTRÉBILJETTEN HEMIFRÅN

Vi kan beställa dina entrebiljetter hemifrån så att du inte behöver stå i kö när du kommer till nöjena/begivenheterna i USA.

  • RESEVILLKOR

Resor sålda av USATOURS.se täcks av den danska rejsegarantifonden (medlem nr. 2338) och följer alla branschens godkända regler och villkor. Du kan läsa våra resevillkor här eller läsa ännu mer om USATOURS här!

  • HUSBIL I USA

Vi är också experter på att arrangera husbils-resor till USA. Vi samarbetar med alla de största uthyrarna i USA och därför kan vi säkra dig som kund just den husbil som passar dina behov och budget.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.