BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Bilsemester

Stora upplevelser på USA's berömda highways

Bilsemester

Kör-själv semester i USA

Det finns många sätt att uppleva USA på, men det bästa sättet att uppleva flera områden på en semester är genom att arrangera en kör-själv resa med hyrbil. USATours är specialister på att skräddarsy kör-själv resor till hela USA, och om du låter oss arrangera din semester så vet du att allt är i sin ordning!

Vi skräddarsyr alla våra resor till USA eftersom var och en har olika önskemål, behov och budget. Vi utgår från just dina önskemål och din budget! Beställ ditt erbjudande i dag, så får du det inom 48 timmar.
Oavsett vad du är ute efter, så kan du hitta din drömresa i USA. USA erbjuder både fantastisk natur i världsklass, storstäder, badstränder, kilometervis av landsväg och ett mycket vänligt och tillmötesgående folk. Nedan kan du läsa lite om de mest populära resmålen i USA.

Kör-själv semester i USA

Kalifornien

Kalifornien

Kalifornien är som gjort för långa kör-själv semestrar, där man kan få ett hav av upplevelser på en enda semesterresa. Las Vegas, Los Angeles, San Francisco, San Diego, Grand Canyon, Yosemite, Death Valley, SeaWorld och Disneyland är bara några saker av allt det man kan uppleva.

Läs mer om Kalifornien

Florida

Florida är perfekt för en kör-själv semester för hela familjen. På en resa till Florida kommer man aldrig att köra för långt, och samtidigt kan man bland annat uppleva Miami, Orlando, Key West, Naples, Fort Lauderdale, Everglades, Disney World, Universal Studios, SeaWorld och Siesta Beach (USAs bästa strand).

Läs mer om Florida

New England

New England

Många anser att New England är ett av jordens vackraste områden, och det på goda grunder. På kör-själv semester i New England kan du till exempel uppleva New Yorks gula taxibilar, ölprovning i Boston, Niagara Falls och Amish-folkets område. Det går också att kombinera med en storstadssemester i New York eller Boston.

Läs mer om New England

Sydstaterna i USA

Sydstaterna

På en kör-själv semester i de amerikanska sydstaterna kan man verkligen uppleva det sanna USA. Här finns massor att välja mellan, och man kan bland annat uppleva New Orleans, Memphis, Texas, Mississippi, Alabama, Louisiana och New Mexico.

Läs mer om Sydstaterna

Route 66

Route 66

Den legendariska Route 66 är det ultimata sättet att resa genom USA. Route 66 startar i Chicago och slutar i Los Angeles. På vägen passerar man bland annat Kansas City, Missouri, New Mexico, Oklahoma och Texas innan man når Los Angeles, som ligger i Kalifornien.

Läs mer om Route 66

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.