BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Husbil


HUSBIL I Kalifornien

Med sina många nationalparker, världsberömda städer och spännande attraktioner är Kalifornien det ultimata resmålet att åka på rundresa till med Husbil. En sådan kör-själv semester ger er möjlighet för att planlägga semestern helt i ert eget tempo och precis som ni önskar den.

Kalifornien är anslutet med kilometervis av goda vägar där bara omgivningarna på vägen är en upplevelse i sig. Upplev bland annat USA’s berömda västkust samt flera internationella städer som Los Angeles och San Francisco.

En känsla av frihet i husbil

Att resa runt med husbil är ekvivalent med känslan av frihet. Ni kan köra till de destinationer ni har lust till helt i det tempo som passar er. Om man vill stanna på en plats lite längre, så gör man bara det! I Kalifornien finns det massvis av campingplatser i närheten av de mest populära destinationerna, så det är enkelt att planlägga en rundresa där man får uppleva något i alla smaker. En husbilssemester är även givet om man drömmer om att komma helt nära inpå Kaliforniens imponerande natur, då många av de största nationalparkerna har riktigt bra campingmöjligheter.

En rundresa med husbil i USA är en succé för hela familjen. Många barn tycker att detta är ett roligt semesteralternativ då man upplever många olika saker och enkelt kan göra ett stopp om vägarna känns lite för långa.
Vardagens stress och begränsade kvalitetstid med familjen blir här utbytt med avkoppling tillsammans med de närmsta.

Husbil är en succé för hela familjen

I Kalifornien finns det alltid något roligt eller spännande i närheten, och längsmed kusten kan man göra ett impulsivt stopp vid några av de vackra stränderna. I staten hittar man även ett hav av fantastiska nöjesparker som t.ex. Disneyland, Sea World och Universal Studios.

Ett med naturen i husbil

En av de största grunderna till att uppleva Kalifornien med husbil är möjligheten till att komma helt nära naturen. I Kalifornien och omnejd finns några av världens mest berömda naturområden, reservat och nationalparker. De flesta är utrustade med campingmöjligheter på de så kallade camp grounds. En camp ground är ett större område där man kan campa som man har lust. Detta gör att ni själva bestämmer om ni vill campa tillsammans med andra eller hitta er helt egna fridfyllda plats i naturen.
I de mest populära nationalparkerna rekommenderar vi att man bokar i god tid, då platserna snabbt blir utsålda i sommarmånaderna. Generellt är det i Kaliforniens nationalparker massor av plats och bra möjligheter för att komma runt oavsett vilken storlek på husbilen man väljer.

Upplev Yosemite och Grand Canyon

Med Kaliforniens många fina nationalparker kan det vara svårt att välja då alla har något unikt att bjuda på. Därför rekommenderar vi att man hittar några av de platser man helst vill besöka och planlägger resan utifrån det.
En av de mest populära nationalparkerna i USA är Yosemite där man kan uppleva de vackraste bergslandskapen och enorma vattenfall.
Åker man en sväng till staten Arizona kan man uppleva en annan av USA’s mest populära nationalparker, nämligen Grand Canyon.

Här borde man gå upp tidigt och betrakta soluppgången över de förtrollande röda klippformationerna. Utöver de mest populära nationalparkerna kan det också rekommenderas att besöka Death Valley, Joshua Tree, Red Wood och Sequoia, där man bland annat kan se några av världens största träd som i vissa tillfällen kan växa sig helt upp till 80–90 meter höga! Hos USAtours.se hjälper vi er att planlägga eran personliga rundresa i Kalifornien.

Husbil i storstäderna

Även om staten är fylld med makalösa naturområden innehåller Kalifornien även några av planetens mest berömda storstäder, där Los Angeles och San Francisco och San Diego borde upplevas. Det kan vara lite stressande att manövrera en stor husbil i de trafikerade storstäderna, därför rekommenderar vi att man hittar en campingplats lite utanför storstäderna. Många campingplatser erbjuder shuttle-bussar till och från centrum vilket är en bra idé att utnyttja för att slippa den hektiska trafiken mitt inne i storstäderna.
Åker man en sväng till grannstaten Nevada kan ni uppleva spelstaden Las Vegas med fina campingmöjligheter precis bakom huvudgatan.
Hos USAtours.se är vi specialister på att skräddarsy resor till USA. Oavsett hur ni önskar att uppleva Kalifornien kan vi hjälpa till med att sammansätta er semester. Vi har några riktigt bra samarbetspartners som erbjuder husbilar i alla storlekar till attraktiva priser. Kontakta oss idag för att få ett oförpliktigande erbjudande.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.