BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Familjeresor

Upplevelser för både stora och små

Familjeresor

FAMILJERESOR

Res med hela familjen hos USATours. Vi sätter ihop en resa som passar både stora och små och hittar de bästa hotellen, samt guidar er till roliga och spännande upplevelser som med säkerhet kommer att imponera på er.

Vi har samlat ett antal destinationer som är ideella för hela familjen. Åk till exempel på kör-själv-semester i Kalifornien och upptäck bland annat spektakulära Grand Canyon eller slappa i Karibien på en av de många fantastiska stränderna. USATours.se sätter ihop er drömresa till fantastiska destinationer. Beställ ett rese-förslag och ta med hela familjen på ett nytt äventyr!

Familjeresor till USA

Kalifornien

Kalifornien

Staten Kalifornien erbjuder en mängd olika upplevelser för hela familjen. Upplev de vackra kaliforniska stränderna, kör till imponerande Grand Canyon, kom nära naturen i Yosemite National Park eller utforska storstäderna San Francisco og Los Angeles.

Läs mer om Kalifornien

Florida

Åk på rundresa med familjen till den underbara staten Florida! Upplev spännande städer såsom Key West eller Miami och utforska de spännande attraktionerna eller slappa på en av de vackra stränderna. Storstaden Orlando bjuder på nöjesparkerna Disney World och Universal Studios som kommer att uppskattas av hela familjen.

Läs mer om Florida

Hawaii

Hawaii bjuder på frodig natur, praktfulla stränder och kristallklart vatten. Tillsammans kan ni utforska imponerande vulkaner, simma med delfiner eller uppleva vackra färgglada korallrev och fiskar på en snorkling- eller dykningstur.

Läs mer om Hawaii

Tag på en rejse i autocamper til USA

Husbil

Kör med familjen i en husbil genom USA och upplev otaliga attraktioner, imponerande nationalparker, roliga nöjesparker och pulserande storstäder. USA är dessutom fyllt med mysiga campingplatser, vilket gör det till ett spännande sätt att upptäcka detta allsidiga land.

Läs mer om husbil

Alla destinationer

USA har otaliga destinationer för hela familjen. Detta gäller både imponerande naturupplevelser såsom Grand Canyon, värmande sol och stränder i Florida eller action-präglade aktiviteter i nöjesparksmeckat Orlando. Åk på upptäcksfärd i USA med hela familjen och skapa minnen för livet!

Läs mer om alla destinationer

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.