BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Aktivitetsresor

På äventyr ibland berg, dalar, skogar och floder

Aktivitetsresor

Aktiv semester

USA och Kanada bjuder på massor av friluftsaktiviteter och spännande utflykter som höjer pulsen och samtidigt erbjuder dig möjligheter att komma närmare naturen, det vilda djurlivet, forsande floder och mäktiga berg.

USATours vägleder dig till en aktiv semester där fokus ligger på spännande och aktionpräglade aktiviteter. Nedan kan du läsa om några av de destinationer som är särskilt lämpade för en adrenalinfylld resa, men som samtidigt bjuder på vackra omgivningar. Åk på en aktiv resa till Kanada där du bland annat kan vandra i Rocky Mountains eller besök det vackra Grand Canyon och prova på rafting på Colorado-floden.

Aktiv semester

Kalifornien

Kalifornien

I Kalifornien kan du uppleva massor av spännande aktiviteter i allt från bergsterräng till frodig natur. Kör till Arizona och vandra i det spektakulära Grand Canyon, upplev spänning och fart på en mountainbike i Bryce Canyon eller prova på rafting på den forsande Colorado-floden. Upplev också idyllisk natur i Yosemite National Park som erbjuder åtskilliga utomhusaktiviteter.

Läs mer om Kalifornien

Kanada

Kanada

Kanada lockar med sina höga berg och vackra idylliska naturområden som bara måste upplevas! Vandra i de vackra nationalparkerna Banff och Jasper vid Rocky Mountains, åk på valsafari utanför Vancouver eller kanottur på en av de kanadensiska floderna. Upplev också Niagara Falls nära Toronto och förundras över detta gigantiska vattenfall.

Läs mer om Kanada

Alaska

Alaska

Barska och vilda Alaska har en oförglömlig natur och ger dig möjligt att komma långt bort från den stressiga vardagen. Ge dig ut på en vandrings- eller cykeltur i naturen i bland annat Denali National Park och känn friheten och stillheten i de idylliska omgivningarna.

Läs mer om Alaska

Reiser till USA

Alla destinationer

Det mångfaldiga landet USA erbjuder massor av möjligheter till en aktiv semester. Södra USA, Karibien och Mexiko bjuder bland annat på dykning och snorkling bland färgglada fiskar, medan Kanada och Alaska ger möjligheter till vandring och cykelturer i den spektakulära och vilda naturen.

Läs mer om alla destinationer

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.