Reseinfo

Säker hotellvistelse

Trygghet och renlighet under din hotellvistelse

Säker hotellvistelse med USA Tours

När du bokar en resa med USA Tours gör vi ett urval av hotell som tar sitt ansvar i förhållande till att förhindra smittspridning av COVID-19. Hos vår leverantör har vi möjlighet att filtrera vår sökning för att få fram de hotell som lever upp till hotellindustrins egna krav på rengöring. Dessa har möjlighet att certifiera sig med ett certifikat som heter Safe2Stay, vilket du kan läsa mer om här.

När det är möjligt kommer vi att prioritera hotell med detta certifikat. Det betyder att vi kommer att välja hotell som har certifikatet Safe2Stay, om du själv inte önskar ett annat hotell eller om de inte är tillgängliga. Lyckligtvis är många av de största hotellkedjorna, som vi ofta använder, redan certifierade med certifikatet Safe2Stay. Något som vi är väldigt glada över.

Här på sidan får du en överblick på vilka hotellkedjor som redan har certifikatet. På varje hotellkedjas sida kan du läsa mer om vad de gör konkret på sina hotell för att säkra din säkerhet när du besöker dem.

Mer om säkerhet på resan

Din säkerhet är vår första prioritet. Därför har vi samlat all relevant information om säkerhet när du är ute och reser på dessa sidor här nedanför. Du är också alltid välkommen till att ringa oss om du har några ytterligare frågor.