Reseförslag

Färgstark semester på Kuba och i Havanna

ANTAL DAGAR
14 dagar
PRIS PER PERSON
Från 20.949:-
(?)
OMRÅDEN
Kuba
BÄSTA RESTID
Hela året

Upplev Kuba på en unik badsemester

Kuba är det perfekta resmålet för dig som vill njuta av en extraordinär badsemester i Karibien, och samtidigt uppleva en speciell kultur som inte är skapad för turisternas skull. Här har vi kombinerat fem dagar i Havanna med nio dagar i semesterparadiset Varadero. På det sättet får ni både historisk arkitektur, en vänlig lokalbefolkning, gamla amerikanarbilar och huvudstadens trevliga stämning – plus ren avkoppling på en av Karibiens vackraste stränder.

Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport
RING OSS PÅ

Föreslagen resplan

Här ser du ett förslag på en resplan som våra resekonsulter har komponerat utifrån deras egna erfarenheter och personliga favoriter. Men kom ihåg att det bara är ett förslag. För om du vill ändra i resplanen, resans längd eller något annat kan vi enkelt göra det.

1
Kulturrella dagar med sightseeing och salsa
150 km/2 timmar
2
Bara lyx, inga bekymmer i nio dagar
Hemresa/Sverige

Mer reseinspiration

Vill du veta mer om hur det är resa till Kuba? Läs då våra guider och artiklar om resmålet och om andra upplevelser i närheten.

Vad säger våra kunder?

Vi brukar själva säga att vi är experter på USA och resor dit. Men vad säger de människor som har rest med oss? Läs om vad våra kunder tycker om USA Tours.