BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Om USATours

Om USATours

OM OSS

Skandinaviens bästa på resor till USA

USATours är Skandinaviens bästa resebyrå specialiserade på att skräddarsy resor till USA. Vi sätter en ära i att sprida vår kärlek till USA vidare till fler svenskar, danskar och norrmän, och har hittills sänt 32.000 glada resenärer “over there”.  

Vår specialitet, är vår specialitet. Med det menar vi att det är våra medarbetares personliga erfarenheter av Nordamerika som gör oss till marknadens bästa. Vi har själv besökt samtliga platser dit vi arrangerar resor, och flera av oss har även bott där. Den fantastiska kontinenten på andra sidan Atlanten är för oss en ständigt lockelse, och vi vänder tillbaks dit om och om igen, också för att hålla oss uppdaterade på vad som händer.

Utöver detta har vi också byggt upp ett omfattande nätverk av samarbetspartners för att kunna erbjuda en bred variation av hotell, flyg, bilar och andra tjänster, som ska passa alla plånböcker.

Då vi är 100% danskägda arrangeras alla resor under dansk lagstiftning, vilket innebär att våra resor ingår i resegarantifonden, så du är väl försäkrad när du köper en resa hos oss på USATours. Har du några frågor, ska du inte tveka att kontakta oss.

MEDARBETARE

MEDARBETARE

Hos USATours möter du ett ungt, dynamiskt team av medarbetare, som gärna hjälper till och delar med sig av sin expertis. Vi har gemensamt att vi älskar att resa, särskilt till USA och våra andra destinationer, och flera av oss har också bott på plats en längre tid. Det är utav alla dessa fantastiska upplevelser, som vi själva har haft, som vi vill dela med oss av till er när vi planerar upp din resa.

Här kan du se vilka vi är, och vill du kontakta oss ska du inte tveka att skriva till oss eller ringa på 08 – 12 45 48 45.

Resekonsulter
Anders Pedersen

Branch Manager

Natalie Morravej

Resekonsult

Adam Karlsson

Resekonsult

Sanna Thunström

Resekonsult

Tom Holmberg

Resekonsult

Adele Heidenreich

Resekonsult

Christopher Henriksen

Resekonsult

Elin Tårnes

Resekonsult

Iselin Husebø

Resekonsult

Maria Grønvold

Resekonsult

Sebastian Koch

Resekonsult

Stefan Hansen

Resekonsult

Administration
Alexander Söderberg

CEO

Herman Nielsen

Booking Manager

Freja Asplund

HR Manager & Customer Service

Peter Paaske

Ekonomichef

Tobias Hansen

Customer Service Manager

Mette Prejler

Booking Assistent

Natascha Hintz

Booking Assistent

Marketing
Jesper Kamp

Marknadschef

Martin Nielsen

Grafisk Designer

Cecilie Lyngbye

Skribent

SAMARBETSPARTNERS

USATOURS SAMARBETSPARTNERS

Här finner du en översikt över vårt starka nätverk av leverantörer och partners som vi samarbetar med. Det är våra partners i ryggen som vi har möjlighet att skräddarsy alla olika formers resor till det bästa priset.

RESEFÖRSÄKRING
BILHYRA
FLYGSÄLLSKAP
HOTELL
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.